Vocas
Vocas este cel mai mare producator de mattebox-uri si accesorii diverse pentru orice tip de camera profesionala. Gama de produse include matteboxuri, riguri pentru DSLR, Follow Focus, controlere pentru obiective.

www.vocas.com
Schneider optics
Cu sediul central in Cleveland, Ohio, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente de interfata audio si telefonice codate pentru talk-showuri, teleconferinte, productie audio si aplicatii de intercomunicatie..

www.schneideroptics.com
Kroma Telecom
Kroma Telecom producator spaniol de monitoare profesionale LCD si sisteme de intercomunicatie

www.kromatelecom.es
Marshall Electronics
Marshall Electronics produce monitoare video profesionale pentru o multitudine de aplicatii. Gama de produse include rame cu 2 sau mai multe monitoare, monitoare pentru video assist, editare, previzionare si control in format SD sau HD.

www.mars-cam.com
Panasonic
Panasonic Broadcast este cel mai mare producator de camcordere, camere robotizate, monitoare profesionale,  si mixere video. Panasonic a revolutionat industria atat prin standardele P2 HD si AVCCAM cat si prin formatele AVC-INTRA, AVCHD, DVCPRO HD..

www.panasonic-broadcast.com
Grass Valley
Grass Valley este cel mai mare producator de echipamente pentru televiziune. Gama de produse include camere de studio, mixere video, routere, servere video, echipamente de procesare a semnalului modulare, sisteme de editare non-lineara si echipamente pentru distributia semnalului.

www.grassvalley.com
Angenieux
Angenieux este liderul mondial in productia de echipamente optice pentru industria aerospatiala, aplicatii militare, televiziune si film. Obiectivele Angenieux pentru televiziune si film sunt produse dupa cele mai inalte standarde derivate din industria aerospatiala.

www.angenieux.com
 Anton Bauer
Anton Bauer este cel mai mare producator de acumulatori si accesorii de alimentare pentru televiziune si film.  Gama de produse include acumulatori pentru camcordere, lumini de camera si acumulatori pentru camere de cinematografie si film digital.

www.antonbauer.com
Cartoni produce in Italia la cele mai inalte standarde capete de panoramare, trepiede si piedestale pentru camere video profesionale. Gama de produse include atat sisteme cu sarcina mica si medie pentru camere de mana  cat si sisteme pentru aplicatii de studio si OB.

cartoni.com
De Sisti este lider mondial in producatia echipamentelor de iluminat tehnologic. Gama de produse include kituri portabile, lumini pentru studiouri de televiziune, film si teatru.

www.desisti.it
Telefon: +40 21 316.96.73 , +40 21 316.96.74 | office@pbr.com.ro                                                                                              magazin online: www.pbrstore.ro
CamMate
Cammate este producator de macarale video la cele mai inalte standarde.

www.cammate.com
Steadicam
Steadicam este producatorul celor mai performante sisteme de stabilizare pentru camere video profesionale pentru televiziune si film.

www.steadicam.com
Stiri interne si externe:
Partener:
Camera  3D, AG-3DA1 poate fi comandata