Panasonic-camcordere, camere robotizate, monitoare profesionale,  si mixere video, revolutionand industria atat prin standardele P2 HD si AVCCAM cat si prin formatele AVC-INTRA, AVCHD, DVCPRO HD
Panasonic Broadcast este cel mai mare producator de camcordere, camere robotizate, monitoare profesionale,  si mixere video. Panasonic a revolutionat industria atat prin standardele P2 HD si AVCCAM cat si prin formatele AVC-INTRA, AVCHD, DVCPRO HD..

www.panasonic-broadcast.com
Grass Valley-camere de studio, mixere video, routere, servere video, echipamente de procesare a semnalului modulare, sisteme de editare non-lineara si echipamente pentru distributia semnalului.
Grass Valley este cel mai mare producator de echipamente pentru televiziune. Gama de produse include camere de studio, mixere video, routere, servere video, echipamente de procesare a semnalului modulare, sisteme de editare non-lineara si echipamente pentru distributia semnalului.

www.grassvalley.com
 Anton Bauer
Anton Bauer este cel mai mare producator de acumulatori si accesorii de alimentare pentru televiziune si film.  Gama de produse include acumulatori pentru camcordere, lumini de camera si acumulatori pentru camere de cinematografie si film digital.

www.antonbauer.com
Angenieux
Angenieux este liderul mondial in productia de echipamente optice pentru industria aerospatiala, aplicatii militare, televiziune si film. Obiectivele Angenieux pentru televiziune si film sunt produse dupa cele mai inalte standarde derivate din industria aerospatiala.

www.angenieux.com
De Sisti
De Sisti este lider mondial in producatia echipamentelor de iluminat tehnologic. Gama de produse include kituri portabile, lumini pentru studiouri de televiziune, film si teatru.

www.desisti.it
Autoscript
Autoscript cel mai mare producator de telepromptere pentru conferinte, televiziune si film.


www.autoscript.tv
Cartoni
Cartoni produce in Italia la cele mai inalte standarde capete de panoramare, trepiede si piedestale pentru camere video profesionale. Gama de produse include atat sisteme cu sarcina mica si medie pentru camere de mana  cat si sisteme pentru aplicatii de studio si OB.

cartoni.com
Riedel-aplicatii broadcast, aplicatii sportive, pro-audio, evenimente, teatru
Riedel produce cele mai sofisticate sisteme de intercomunicatie si echipamente de distributie a semalului audio video. Riedel furnizeaza cele mai bune solutii de intercomunicatie pentru aplicatii broadcast, aplicatii sportive, pro-audio, evenimente, teatru.

www.riedel.net
PAG
PAG este unul dintre cei mai titrati producatori de acumulatori si accesorii pentru camere video profesionale.

www.paguk.com
Steadicam-sisteme de stabilizare pentru camere video profesionale pentru televiziune si film
Steadicam este producatorul celor mai performante sisteme de stabilizare pentru camere video profesionale pentru televiziune si film.

www.steadicam.com
Telecast
Telecast produce sisteme de transmisie prin fibra optica la standarde militare pentru camere de televiziune.

www.telecast-fiber.com
Vocas
Vocas este cel mai mare producator de mattebox-uri si accesorii diverse pentru orice tip de camera profesionala. Gama de produse include matteboxuri, riguri pentru DSLR, Follow Focus, controlere pentru obiective.

www.vocas.com
Marshall electronics
Marshall Electronics produce monitoare video profesionale pentru o multitudine de aplicatii. Gama de produse include rame cu 2 sau mai multe monitoare, monitoare pentru video assist, editare, previzionare si control in format SD sau HD.

www.mars-cam.com
Kroma Telecom
Kroma Telecom producator spaniol de monitoare profesionale LCD si sisteme de intercomunicatie.

www.kromatelecom.es
Claypaky
Clay Paky Effects Lighting  este o referinta la nivel mondial pentru echipamente de iluminat inteligente. Gama de produse include proiectoare moving head, color-changers, followspots si proiectoare arhitecturale.

www.claypaky.it
Screen.Subtitling
Screen Subtitling Systems este cel mai mare producator de echipamente pentru subtitrare. Gama de solutii include atat software pentru pregatirea subtitrarii cat si echipamente de transmisie si monitorizare.

www.screen.subtitling.com
CamMate
Cammate este producator de macarale video la cele mai inalte standarde.

www.cammate.com
Alpermann+Velte
Alpermann + Velte lider mondial in productia de echipamente de timecode si sisteme de ceasuri pentru aplicatii de televiziune.

www.alpermann-velte.com
Leader Electronics
Leader Electronics este producator de echipamente de masura si control SD, HD si 3D pentru televiziune.

www.leader.co.jp
Apantac
Apantac este producator de multiviewere ce ofera un raport calitate pret imbatabil.

www.apantac.com
Dalet
Dalet este liderul mondial in dezvoltarea solutiilor de media asset management pentru televiziune si radio.

www.dalet.com
Front Porch Digital
Front Porch Digital este lider mondial in solutii de content storage management (CSM) si o data cu achizitionarea companiei SAMMA systems in 2008 ofera cele mai bune solutii pentru migrarea de la arviva pe caseta la arhiva digitala.

www.fpdigital.com
Vislink /Link research
Vislink /Link Research este producator de sisteme de transmisie fara fir pentru camere video, sisteme de uplink si radio relee.

www.vislinknews.com
Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric produce la cele mai inalte standarde ecrane cu LED, monitoare LCD profesionale, monitoare LCD seamless pentru viedeowall, proiectoare si multe alte tipuri de displayuri.

global.mitsubishielectric.com
Bebob
Bebob producator German de lumini pentru camere video si controlere de zoom si focus pentru o multitudine de camere video si obiective.

www.bebob.de
Schneider Optics
Schneider Optics este referinta in industria video pentru filtre optice.

www.schneideroptics.com
Telefon: +40 21 316.96.73 , +40 21 316.96.74 | office@pbr.com.ro                                                                                              magazin online: www.pbrstore.ro
Stiri interne si externe:
Partener:
Camera  3D, AG-3DA1 poate fi comandata