Unul dintre cei mai important producatori eurpeni de echipamente RF si echipmente de monitorizare a datelor pentru radio, format analog si digital(HD, DAB/DMB, AM, FM) si TV, format analog si digital (DVB T/H/SH, ATSC, PAL/SECAM, NTSC).

www.audemat-aztec.com
   
Lawo
Calitatea de varf si tehnologia inovatoare au ajutat compania Lawo sa devina un producator mondial de top de consolelor audio digitale, routere si  OB-van-uri audio.

www.lawo.de
Solid State Logic
Comercializand de la console audio revolutionare pana la sisteme de productie video inovatoare, Solid State Logic a devenit  principalul producator de console audio analogice si digitale si furnizor de echipemente pentru film, audio, video si broadcast.

www.solid-state-logic.com
AEQ
De 30 de ani ofera la preturi competitive echipamente de mare calitate, cu design inovator, precum: routere, console si softuri de automatizare.

www.aeq.es
Klotz Digital
Klotz Digital produce o gama larga de produse de la console audio On-Air pentru Radio si TV, pana la pachete complete de sisteme de conectare,  de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

www.klotz-digital.de
Axia
Reprezinta divizia audio a Telos Systems, principalul producator de ISDN, interfete audio si telefonice broadcast. Sunt specializati in routere audio digitale, sisteme de mixare si distributie pentru broadcast sau alte aplicatii audio profesionale.

www.axiaaudio.com
Beyerdynamic
In completarea bine cunoscutelor microfoane si casti audio, gama lor de produse include atat casti pentru comentatori TV si piloti, precum si sisteme pentru conferinte si centre de interpretare.

eastern-europe.beyerdynamic.com
AVT
Audio Video Technologies GmbH produce o mare varietate de  produse de transmsie audio si video de cea mai buna calitate, precum sisteme pentru POTS, ESDN, 2-Mbit/s, X.21 si V.35.

www.avt-nbg.com
Telos Systems
Cu sediul central in Cleveland, Ohio, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente de interfata audio si telefonice codate pentru talk-showuri, teleconferinte, productie audio si aplicatii de intercomunicatie..

www.telos-systems.com
PSI Audio
Producator de monitoare audio pentru studio-uri, calitatea acestora fiind recunoscuta pe plan mondial.

www.psiaudio.com
RTW
Producator de top de echipamente pentru vizualizarea semnalelor audio..
   
www.rtw.de
Audemat / Aztec Ecresso
Digigram
Unul dintre principalii producatori de  solutii audio digitale pentru radio broadcast si distributie audio in spatii publice. Produce echipamente audio digitale, placi audio si softuri de procesare audio..

www.digigram.com
Telefon: +40 21 316.96.73 , +40 21 316.96.74 | office@pbr.com.ro                                                                                              magazin online: www.pbrstore.ro
Stiri interne si externe:
Partener:
Camera 3D, AG-3DA1 poate fi comandata